now loading

TEAM MINAS

Vedat Sarier – Architect
Özgür Sarier – Projectleider , Dossierbeheer & Calculaties
Yüsra Türkmen – Administratieve bediende / Interieurarchitect 

Partnerschap met Architectenbureau L. BOVENS BVBA

Over Ons

Minas architecten is een veelzijdig architectenbureau dat kort bij de mensen staat. Opdrachtgevers krijgen bij Minas de aandacht die ze verdienen. Bij Minas berusten we niet op standaardisatie van projecten maar richten we ons op persoonlijke ontwerpen volledig gericht aan de voorkeuren en de leef-en gezinssituatie van de opdrachtgevers. Minas streeft met zijn architectuur naar puurheid waarbij de focus ligt op het differentiëren, anders zijn dan de anderen. Wij nemen onze roots en achtergrond mee als troef en proberen zo de architect van iedereen te zijn.

MINAS =

‘min’ is in veel van de talen die hier aanwezig zijn het eerste deel van het woord mijnwerker,(NL) minatore (IT), mineras (ES), mineur(FR),miner(EN)minarbeiter(D).
‘As’ verwijst naar Atelier Sarier maar refereert visueel ook aan de schachtbokken die zo typisch zijn als landmark van de Limburgse mijngemeenten.

minAs wil zich uiteindelijk profileren aan de hand van een aantal zaken, te weten:
– Een eigen module
– Branding, minAs is een merk
– “Visualiteit” omzetten naar “Visibiliteit”

 

 

VISIE

De visie van minAs berust erop dat wij als architectenkantoor projecten willen ontwerpen die tegenmoet komen aan persoonlijke wensen en behoeften van de opdrachtgever(s). Het uiteindelijke doel is dat we ons niet berusten op standaardisatie van projecten, maar ons eerder richten op persoonlijke ontwerpen, volledig customised aan de preferentie en leef als (gezins)situatie van de klant. Zowel klein als grootschalige projecten worden met de nodige expertise, aandacht en enthousiasme van A tot Z zorgvuldig behandeld.

 

MISSIE

Het hoogste streven van minAs is, diverse projecten aannemen en het visuele beeld van de opdrachtgever vertalen naar hedendaagse architectuur. Tijdens dit proces vindt minAs het belangrijk dat maatwerk de belangrijkste tool is voor een efficiënte samenwerking met de opdrachtgever(s).

 

 

STIJL

De stijl van minAs kunnen we vertalen in: “Minimale architectuur”, “Maximale beleving”. Hierbij tracht minAs de puurheid van architectuur te waarborgen waarbij de focus ligt op het differentiëren, hiermee bedoelt minAs anders zijn dan anderen.
Meerwaardecreatie speelt hier een grote rol bij, aangezien personaliseren van droombeelden hier een sleutelfactor bij vormen.

 

DOELSTELLINGEN

Het doel van minAs is branding en fungeren als merk op nationaal niveau. In de toekomst doelt minAs erop zich te associëren met diverse belanghebbende partijen ter stimulans en ontwikkeling van zijn onderneming.

Google Maps minAs

© 2019 minAs
Design & Hosting by Virtual Knowledge